fredag 20 januari 2012

Ja, jag vet

Jag har uppdaterat kasst den här veckan. Känner mig ganska trött och sliten... Idag har jag mest frusit hela dagen så jag är rädd att jag börjar bli sjuk, syrran och kusin A ligger med feber så det är ju inte helt osannolikt att jag ska ha blivit smittad.

Men, det har jag inte tid med den här helgen! I morgon tänkte jag avverka stallet på morgonen, få med sambon till Fyrishov (Vinterpasset går ut på söndag så det måste utnyttjas) och sen ska vi till farmor och farfar på em/kväll. Med dit lär boken the Goal följa eftersom jag lär ha läst 5 kapitel till tisdag...

Söndag sen är det stall igen, sen får sambon besök kl 10 så då lär jag vara hemma igen. Han ska på birdiemöte kl 13 också så om nån vill leka med Alice och mig då så hojta! :)

Mormor har åkt till skåne idag för att tillbringa helgen med störstkusinerna. Hon kommer hem på måndag igen, tåget ska komma till stationen kl 14.51. Kl 15 ska jag vara på neuro. Vad gillar ni den tidsplaneringen? ;)

Nä, kanske är dags att bädda ner oss i sängen? Lovar bättring på uppdaterandet sen!

1 kommentar:

  1. Du behöver inte blogga hela tiden, gör det när du har tid och lust. EN blogg som producerar flera inlägg om dagen kan vara jobbig att följa :-)

    Gör det för att det är kul!

    SvaraRadera