torsdag 21 juni 2012

Sommar!

Nu är det verkligen sommar! Vi körde ut till landet när det var sovdags för liten och sen när vi kom fram blev det fika på bryggan i solen :) Alice och farmor gick ner och vadade och efter lite klädombyten och så så fick Alice helt enkelt bada näck! Hon knallade omkring i vattnet och doppade hela sig (mer eller mindre frivilligt :P) ibland. Det bästa var att solen värmde såpass att det inte behövdes handduk, vi självtorkade på bryggan! :D Jag har blivit härligt solbränd, hoppas på att få fin färg nu. Sambon har blivit röd ;) och Alice var såklart insmord hela hon med solkräm.

Nu sover lilltjejen tungt i sin säng. Den här spjälsängen har en låg vägg så att hon inte bara kan rulla över till mig så det ska bli väldigt intressant att se hur natten artar sig. Om det funkar bra här så tror jag att det är dags att sätta upp väggen på hennes säng hemma också när vi kommer hem.

Sambon och jag ligger med varsin dator i knät, uppkopplade med varsin mobil som surfpunkt :P Är man en datafamilj så är man ;) Men det blir nog att sova snart ändå, vi är väldigt trötta alla tre! Det ska verkligen bli skönt med några dagars ledigt här, inga måsten eller tider att passa. Vi ska bara vara! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar