söndag 16 september 2012

Dag 56 - Gristerapi

Träning: Kände mig ännu sämre idag så det blev en lugn tur med Wille. Hoppade upp barbacka och skrittade bort till grisarna som har en hage en dryg km bort och hade lite gristerapi. För att ge mig lite motion också så hoppade jag av och promenerade hem. Lagom med hjärngympa för pållen!
Mat: Ok.
Sammanfattning: Det där med förkylning är inte min grej... Hoppas jag blir frisk snart!

Eftersom Ida hade en lite snurrig första träff med grisarna här om dagen så kände jag att det var tajm för terapi. Att jag inte orkade nåt vettigt idag passade ju bra då så det blev hjärngympa för Wille. Jag klädde på honom ponnyhacket och hoppade upp barbacka i mjukisbyxor. Då vet han liksom att det inte är nåt avancerat på g och slappnar av från start. Till och med så att det var lite väl lat skritt i början, fick ponnysparka lite för att väcka honom ur slentrianen ;) Som en parentes kan jag nämna att han faktiskt inte kändes så hemsk att sitta på barbacka nu, ryggfiléerna har tagit sig fint på honom! :D Iaf så skrittade vi till grisarna, ditvägen var inga problem. Vi stannade och pratade lite med dem och fortsatte förbi en bit till. På tillbakavägen var det lite läskigare för då hördes dem innan de syntes så det var uschligt! Det kom dessutom en cykel (som normalt inte är läskigt men som blev det i det här sammanhanget) så då bestämde jag mig för att hoppa av så att vi skulle kunna hälsa ordentligt på griseknorrarna ♥ Till slut slappnade W av helt ok (och jag började bli rejält trött) så vi knallade hem i lagom takt :)

Skeptiska Willeöron vid närkontakt med grisen ;)

 En söt liten gris!

När jag kom hem från stallet gjorde vi oss i ordning och åkte hem till farmor och farfar där vi bjöds på en smarrig boulliabaisse :d Alice lekte massor med alla fina leksaker de har samlat ihop nu. Hon klarade av en ganska avancerad klosslåda som har både kvadrat, cirkel, trekant och stjärna. Den har hon inte klarat tidigare :) Och så sjöngs det en del Imse vimse också såklart. Har man lärt sig en ny sång med rörelser så måste man ju sjunga den!

Morgondagen bjuder nog mest på plugg för min del är jag rädd. :/ Hoppas att jag är piggare och orkar rida ordentligt också! Måste kolla om det finns någon stubbåker där det är ok att rida, jag längtar efter en galopp i höstsolen!

Bjuder på en bonusbild på Wille och hans nya hagkompis Mustang (aka Musse) :D
 

2 kommentarer:

  1. Duktigt av honom!
    När han såg dom första gången tvärstannade han ju flera hundra meter innan och betedde sig sen som om han hade hundra älgloppor på sig när vi var drygt 50m ifrån.

    SvaraRadera
  2. Ja han var lugnare än jag trodde att han skulle vara. :) Gissar att det var förvåningen över att de var där som spökade för dig. Riktigt söta små griseknoar är det ju! Hoppas de blir kvar ett tag så Alice hinner följa med ut och se dem :)

    SvaraRadera