söndag 11 november 2012

Det kom ett mail...

Jag har ju annons ute och letar ny medryttare (pga orsaker jag inte behöver ta upp här) och idag damp det ner ett mail som gjorde mig alldeles varm i själen!
Hej,

K***** heter jag och om jag ser rätt på bilden så är det Wilhelm du äger?

Jag red och skötte honom under ett par års tid när han var i Tommy Zetterströms ägo och stod uppstallad ute på Finsta Naturbruksgymnasium. Wille betydde otroligt mycket för mig och nu när jag ser honom så blir mitt hjärta alldeles varmt. Vore fantastiskt om du kunde ge honom en bamsekram från mig, han kommer alltid att finnas i mina tankar.

Lycka till med sökandet av medryttare!

Mvh K***** L******
Tänk att hon kände igen honom på en bild bara sådär! Jag har ju haft honom i 12 år nu så det måste ju ha varit ca 15 år sen hon skötte om honom. :) Jag fick lite bilder också:

Min fina Wille!

I hagen med sina "bröder". Wille längst till vä, Alexander i mitten och Ludwig till hö.

Alex och Ludde på körtävling i Johannesberg med Tommy på kuskbocken.

De här tre grabbarna tränades och tävlades tillsammans och gick i par i olika konstellationer, även om det var Alex och Ludde som funkade bäst tillsammans framför vagn. Jopp, Wille hade nog egna åsikter redan då ;) ♥ Jag blev iaf väldigt glad över mailet och har självklart bjudit henne att komma på besök. Tänk vilken fin häst jag har, och så många människor han hann beröra innan jag fick bli en del av hans liv! ♥ 


Nu ska jag återgå till skrivandet, wish me luck! :)

2 kommentarer:

  1. Vilken glädje! Vad roligt att få veta mer om sin häst. Och bilderna måste ju vara superkul att ha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag blev verkligen jätteglad! :) Ska ta mig tid och maila tillbaka ännu mer bilder på honom nu till henne.

      Radera