lördag 20 april 2013

Nu är det vår!

Det har varit en riktigt härlig vårdag idag :) Vi har haft en familjedag som startade med sovmorgon och sen en trevlig frukost med en Alice på strålande humör! M var ganska vettig han också ;) Jag tjatade iväg oss till Boland City där vi avverkade Dressman, City Gross och Systemet :O som värsta Svensson-familjen ;) Alice blev välrastad, speciellt av att hoppa i hoppborgen som fanns inne på city gross, det var nog något av det bästa hon gjort! Enligt henne själv alltså <3 Hon slocknade som ett ljus i bilen hem sen <3

Med Alice sovande och alla ärenden uträttade passade jag på att åka till stallet. Väl där hittade jag Sara som skulle ut och rida på Kirre, Willes hagkompis. Självklart satte jag fart och tog in Wille för att hänga med på en tur, sällskap är ju alltid trevligt! Fast nä, nu ljuger jag ju lite, jag tog inte in hästen. Vi stod ju ute i solen och borstade idag! :) då är det banne mig vår! Vi tog en mysig sväng upp till fågelsjön fast kom inte hela rundan pga översvämningar. Det där med vatten är som ett tema i Uppsala just nu. Hade inte Wille varit så glad och exalterad över att få springa genom stora vattenpölar hade jag tagit kort på det som normalt är en vändplats, nu såg det ut som en del av sjön... Men vackert är det iallafall!

Kvällen tillbringades med min lilla familj och hemgjord pizza. M och jag fick till och med vin till maten ;) Alice önskade jordgubbar och glass till efterrätt och vi hade inga invändningar mot det. Mums! Det enda negativa var väl att jag brände fingrarna på en av plåtarna. Det gjorde väldigt ont och jag fick sitta med fingrarna i kallt vatten en lång stund och det gör fortfarande lite ont :/ men allt som allt har det varit en härlig vårdag och jag hoppas på samma tur imorgon :)

3 kommentarer:

 1. Härligt att rida ut nu på våren. Säg till om du vill ha sällskap någon gång, om det finns någon häst i stallet att låna?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert att låna, bara jag får veta i förväg när du vill hänga på! :) Du är ju nätt nog att sitta på en ponny också vilket breddar lånmöjligheterna :) Vi har fantastisk ridnatur!

   Radera
 2. Åh vad härligt! Kan vi inte ta det någon gång nästa vecka? Då ska det bli bättre väder :)

  SvaraRadera