fredag 9 augusti 2013

Ingen panik - allt på en gång!

Sommarlovets sista tid var intensiv, varm och underbart härlig! När moster C var i Skåne med kusin E och A så tog de med sig kusin B upp till Uppsala igen :) I nästan fem dagar fick vi rå om henne här och vi hann med massor av bad i Lafsen, Rullsand och Borgaredalsbadet. Det blev födelsedagsfirande för kusin A och massor av lek också förstås. Tiden gick alldeles för fort och dagen efter hon åkt sa Alice: "B glömde ge mig puss!" :( ♥ Fina tjejerna!


Jag förlängde Alice sommarlov några dagar och i onsdags så tog mormor och jag med henne och kusin E och A på utflykt. Vi tog Lennakatten (museijärnväg i Uppland) till Marielund där vi gick på dockteater och fikade medhavd matsäck + glass och hade en trevlig stund (trots lite regn) innan vi fick åka rälsbuss hem igen :)
Föreställningen vi såg hette Bonifacius sommarlov och den fängslade alla i publiken, både stora och små! :) Duktiga skådespelerskor, fina dockor och den lilla stugan som används till teatern är bedårande söt :)
Bild lånad från http://dockteatern.se

Men även sommarlovet måste ta slut och igår var det dags för Alice att börja dagis igen. Det gick jättebra att lämna på morgonen men det var en trött liten tjej som hämtades på eftermiddagen, trots att hon sovit en timme på dagis. Det är inte lätt med omställningar alltid! Jag gjorde också en del omställningar igår. Först gick jag till AF och återaktiverade mig som arbetssökande så nu är det dags att ta tag i det igen. Sen gick jag ner på stan och mötte upp Ida. Vi har äntligen tagit oss i kragen och skaffat gymkort! Det fick bli på fitness24seven. De har bra priser, trevlig personal och ett separat litet tjejgym där det är lite lugnare och jag som nybörjare får iaf en annan ro i kroppen att träna utan att oroa mig för vad andra tycker. Idag känns det lite i kroppen, framför allt i benen, men jag ska nog ta och åka ner på stan för ännu ett pass. Träningsvärk botas bäst med träning! Och av träningsvärk blir man vacker ;)

Så, det har varit intensivt och allt har hänt samtidigt känns det som, men nu börjar vardagen igen så nu ska det väl bli lite mer lugn och rutin i livet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar