tisdag 17 december 2013

Min nya bäste vän!

Vi tog en snabb sväng till Gränby idag, mormor, Alice och jag. Alice hade nämligen fått en snärtig liten minificklampa i julklapp på dagis och mormor ville köpa fler som julklapp. Dessa fanns på Clas Ohlson och i samma hylla fanns även detta:
Ett knäskydd som verkade vettigt för det vettiga priset av 99:-. Me like! Så det fick åka med hem. Och ikväll invigde jag det. Förhållandena var verkligen på topp för att sätta det på prov. Det var runt 0° ute och över den mesta asfalten låg ett svinhalt frosttäcke. Det var med lite småtrevande steg som jag gick iväg men allt eftersom kunde jag kliva på riktigt bra! Och istället för den vanliga spänningen och smärtan som jag förväntat mig så spreds det vara en härlig värme i knät. Åh så glad jag blev! Jag har fått en ny bästa kompis :)

Imorgon ska jag ta mig ner på stan och förhoppningsvis inhandla de sista julklapparna, sen är det bara den årliga godistillverkningen kvar innan julen kan komma! :)

1 kommentar:

  1. Svar: Jag får lov att ta din tvivel på min sociala inkompetens som en komplimang. Jag har nämligen tränat på att utöka den hela mitt liv då jag är diagnostiserad med ett handikapp där det är en av de största svårigheterna.

    SvaraRadera