måndag 10 mars 2014

Sjukstuga och träning

Alice ville inte äta frukost alls idag, bara ligga på soffan. Det var inte mycket annat att göra än att ringa dagis och sjukanmäla och sen en signal till underbara mormor som ställde upp som barnvakt! <3 Såna här gånger är det verkligen bra att vi bor nära varandra så att hon lätt kunde komma hit :) Själv fick jag åka till stallet och red ut en sväng på en vääääldigt stark Wille. Hoppas att det bara var vårkänslor som spökade ;) Får ta ett pass i ridhuset imorgon och se om jag får loss lite spänningar hos honom.

Väl hemkommen så hade lillfia piggnat till lite, men hade fortfarande ingen riktig aptit. Mormor kunde ställa upp ännu mer så jag fick ta en sväng till gymmet och svettas lite och sen åkte jag förbi glasmästeriet och beställde hyllplan till vitrinskåpet. Det kommer bli så mycket finare med glashyllor där! + att jag måste få loss de hyllor som är där inne nu så att jag kan ställa upp ännu mer böcker ;)

När jag kom hem än en gång så låg Alice och sov i min säng så då passade mormor och jag på att organisera i skafferiet. Det var riktigt skönt att få det gjort, och att få hjälp med det! Vi hann precis klart innan Alice vaknade, och nu var hon hängigare igen. Varm och utan aptit. Vi mös ner oss i soffan några timmar och bara var. Jag tycker inte om att hon är sjuk, men annars så, åh vad jag tycker om såna där stunder när vi bara är och myser! Tyvärr skulle jag iväg igen (!) sen, nu till Xtravaganza för möte och invägning. Och vet ni, nu är jag halvvägs i min viktnedgång! :) Det firade jag med att gå och köpa mig en kettlebell ;) Nu ska hemmaträningen bli ännu bättre!
Det fanns den här orangea som väger 2,5 kg och en grå på 5 kg. Jag valde den lättare eftersom jag inte tränat så mycket med kettlebell tidigare, då känns det lagom att börja med och lära sig med en lite lättare vikt. Det är synd att den är orange ändå, det andra i min lilla träningshörna är ju blått ;)
Men det får väl gå ändå! ;) Skulle vilja sätta upp typ en whiteboard där också, så att jag kan sätta upp träningsprogram och anteckna grejjer och så också. Det får nog bli nästa projekt :) Jag tycker om att träna och nu ska det bara bli ännu bättre! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar