torsdag 25 juli 2013

Summer is here!

Ja sannerligen så är sommaren här. Det är varmt och torrt och så där så att jag inte ens ids skälla på Alice när hon skvätter vatten på mig när hon badar i sin lilla pool, det är ju bara skönt! :P Wille har lite sommarvila några dagar inför en check av fysioterapeut på söndag, men det gör som inget att jag inte ska rida när det är så här varmt. Jag klagar inte, jag älskar värmen, men lite regn hade varit bra för markerna nu. Hagarna börjar se riktigt ledsna ut och jag är orolig för hur årets skördar ska bli. Vilka kontraster va, förra sommaren regnade det så mycket så att säden la sig ner och förstördes, i år torkar det istället!

M har åkt med sina föräldrar till landet en sväng så Alice och jag rår oss själva i stan. Vi har verkligen umgåtts hela dagen idag med bokläsning, stallbesök och trädgårdshäng. Lillfia ville INTE åka hem från stallet ;) Hon var med ut här om dagen och fick rida en sväng då också. Jag försökte ta lite kort på dem men att få båda att se glada ut och titta på mig samtidigt var banne mig omöjligt! :P Det här var det bästa jag lyckades få till:

Hur som helst så är de väldigt fina tillsammans! Wille har stenkoll på Alice och tycker om att fnula med mulen i nacken på henne så att hon skrattar ♥ Mina fina älsklingar! 

Om värmen håller i sig i morgon också så får det nog bli bad någonstans där mamman får plats i vattnet också, Alice pool är lite för liten för mig ;) Har vi tur får vi med oss mormoren och kanske nån kusin eller så också. :)

2 kommentarer:

  1. Så roligt att se Alice på Wille och att hon gillar att rida! Jag längtar verkligen tills Astrid kan sitta på Chili, han kommer ju hem snart :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen mysigt att vara i stallet tillsammans! Och framförallt kul att hon vill rida :) Du får börja med Astrid så snart Chili är hemma!

      Radera