tisdag 19 augusti 2014

Vink vink till Ida!

Idag har jag haft en badmintondejt med min bästaste Ida, och sen vinkat hejdå och skickat iväg henne på nya äventyr. Utan mig! Ja för den lilla skitungen ska ju gå och bli sjukgymnast i Göteborg. Förstår ni hur hon kan lämna mig? Tur att hon ändå är kvar i landet ;) Men till och med Alice (som knappt träffar Ida nu ens) blev lite ledsen idag ju :( Så vi får planera in ett Lisebergsbesök tillsammans nästa säsong tror jag nog :)

Jag är iaf så otroligt tacksam för att jag får ha Ida i mitt liv. Bättre vän får man leta länge efter! Det är tack vare henne jag kom igång med träningen och viktminskningen, och hon finns där för mig dygnet runt, vad det än gäller. Hon peppar mig när jag mår skit och framförallt så har vi så förbannat roligt tillsammans! Speciellt när det man diskuterar hur namnet shuttlecock uppkommit ;) Men, som sagt, hon finns kvar, bara väldigt många mil bort. Så det lär bli många telefonsamtal och timmar vid datorn. Och en annan bra abstinensstillare är ju bloggen, nu med ny fin .nu adress!

Så, kära vän, lycka till med allt där nere. Du både kan mitt telefonnummer och vet var jag bor, jag finns här för dig när du behöver det, precis som du gör för mig <3


1 kommentar: