torsdag 7 januari 2016

God fortsättning och allt det där

Sämsta bloggaren i stan igen ;) Men det har iaf lite förklaring. Före jul hann jag gå på julbord, dagen efter däckade jag i hög feber och låg till sängs i 2½ dag innan jag kunde röra mig lite och få i mig lite mat. Julbordet på julafton blev lite knapert för min del... Effektiv snabbantning! ;) Fixade iaf julafton och både givna och mottagna klappar föll i god jord. Alice blev som vanligt bortskämd ;) men med riktigt bra saker! Bland annat så fick hon ett helt gäng med pysselböcker, perfekt för det vi skulle iväg på sen!

Själv fick jag en bluetoothhögtalare som jag önskat, mycket snygg och smidig!
En bok som jag ser fram emot att dyka ner i
Och biljetter till en underbar film!
Filmen var som sagt underbar! Även om mycket från boken utelämnas så har de inte tappat kärnan eller känslan. Jag skrattade och grät om vartannat och kommer definitivt att se den igen! <3


Efter jul var det bara att sätta igång och packa, och det var nu Alice pysselböcker kom till stor nytta. Vi rymde (tillsammans med mormor) en vecka till Clubhotel RIU Buena Vista i Playa Paraíso på Teneriffa :)


Vi fick en härlig vecka med 23°C och sol varje dag. Sån supertur med vädret! Maten var bra och Alice hittade fantastiskt fina vänner :) Kunde inte ha fått en bättre semester :) Den här gången hade jag faktiskt kameran med mig så egna bilder kommer att komma när jag har fått tid och ork till att tömma den. Vi kom hem sent i söndags och sen dess har jag jobbat med ett eller annat, ingen ledighet mer här inte! ;) Det ska jag också fortsätta med nu, hoppas jag slipper ut i -20°C mer idag bara ;)

1 kommentar: