lördag 16 januari 2016

Vinterlördag

Idag var det en riktigt härlig vinterlördag!  Solen sken och temperaturen var "bara" -15 grader C ;) Alice och jag tog en lugn morgon med fattiga riddare 
 (alla gick inte åt), pannkakor och film :) Efter det funderade vi lite på vad vi skulle göra av den fina dagen och tillslut bestämde vi oss för att åka och hälsa på Cattis och hennes fjording Eikar.
Sagt och gjort, vi packade på oss flera lager med kläder och satte oss i bilen. Det är en bit att åka men inte farligt långt :) väl på plats så hjälptes vi åt att göra iordning Eikar och sen var det en väldigt lycklig tjej som fick rida  <3 nog för att han är större än vad Alice är van vid, men han är också väldigt snäll! Alice övade på att stanna, starta, svänga och trava :) Det gick superbra, både ryttare och häst var duktiga!

När Alice ridit färdigt så satt Cattis upp och visade att Eikar faktiskt kan spela fotboll! Han taggade till och sparkade målmedvetet bollen framför sig, i både skritt och trav. Kul att se en sån specialgrej :)

På vägen hem shoppade vi varsitt par nya ullsulor, om den här kylan ska stanna så behövs det! Och dagens lördagsgodis bytte vi ut mot mot glass och maränger som avnjöts efter maten :) mumsigt värre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar