söndag 7 april 2013

Ledig dag

Idag har jag haft en alldeles ledig dag! Ingen häst eller nånting! :O Och jag kan berätta den goda nyheten som jag utlovat: Wille har nämligen fått en ny medryttare, äntligen :) Vi är glada, alla tre, och ser fram emot ett gott samarbete i lång tid framöver. Det känns som att jag verkligen kan lita på J och Wille trivs med henne på ryggen så jag ser inga nackdelar alls, tvärtom. Och det allra bästa är att hon bor i byn så hon har närmre till stallet än vad jag har ;)

I övrigt i helgen har jag varit mycket med min underbara dotter som börjar bli så stor! Igår skulle hon stå på en pall vid spisen och hjälpa till med matlagningen. M knäppte massor av bilder på henne så jag hoppas att det blir ett bildinlägg av den stunden istället för att jag ska beskriva den. Vi hade även besök av min fina vän Alexandra som stannade på middag. Det är skönt med vänner som man verkligen kan vara sig själv i närheten av ♥ Hon hade köpt med ett väldigt gott te till mig som vi självklart drack av på eftermiddagen (och till frukost imorse). Till teet fick jag även en fin burk att ha det i, en fin hint om att jag borde skaffa mer burkar och organisera upp mitt kaos av nästan 30 påsar med lösteer ;) Så nu ska jag ta tag i saken och titta efter fina teburkar på varenda loppis jag är på!

Alice fortsatte vara stor tjej idag också och skulle inte alls sova middag. Men kissa på toan kunde hon! Min duktiga, stora, lilla tjej! ♥ Det där med potträning i sommar kommer nog gå som en dans tror jag :) På seneftermiddagen åkte vi hem till morfar och var ute på skolgården en sväng. Alice sprang omkring överallt och hoppade i alla vattenpölar hon hittade ;) Vi hittade också en mössa, en halsduk och fem vantar som tinat fram under påsklovet och nu låg blottade på marken på lekplatsen. Det var lika bra att samla ihop dem och lägga upp alla på ett bord där, förhoppningsvis är det några barn som blir glada imorgon när skolan startar igen och de återfinner det de förlorat i vinter :) Alce slet som vanligt av sig vantarna och blev kall så när vi gick in till morfar och hon fick sitta i hans knä och värma sig så somnade hon såklart ;) Men efter bara en stund väckte vi henne så att hon skulle vara vaken när mormor kom hem efter en helg i skånelandet. Nu har hon däremot somnat i mormors famn, utan knussel ♥ Tänk så bra det är att ha en mormor att mysa med ibland!

Nu laddar vi upp inför en ny arbetsvecka och hoppas att våren kommit tillräckligt långt så att tågen går som de ska och jag kan använda mina nya vårskor! :)

2 kommentarer:

  1. Skönt att du hittat en ny medryttare! Hur ofta rider hon?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon ska framförallt ta de tre dagar/v som jag är i sthlm men hinner kanske inte rida varje gång. Sen kan hon ta helg ibland också så att jag får mer tid med familjen :) Eller rättare sagt, jag kan ta med Alice till stallet utan att Willes motion blir lidande ;) Det är jätteskönt att jag hittat nån pålitlig! :)

      Radera