fredag 26 december 2014

Kontraster

Igår morse åt vi den sista frukosten på restaurangens terass för att sedan husera i den 32 grader varma poolen en stund innan det var dags för att duscha och sen påbörja resan hemåt. Drygt 9 timmar efter att vi lämnat Jaz hotels Aquamarine i Hurghada så kliver vi ur taxin i Uppsala i -12 och med snön knarrande under skorna. Kontraster. ;)

Vi hade i alla fall en härlig och styrkegivande vecka i solen, utan speciellt mycket kontakt med omvärlden. Vi badade, åt, tränade och sov, kort sammanfattat. Och Alice dansade på minidisco! Hon är en riktig liten teaterapa och älskar visst att stå på scen. Det är något som är helt främmande för mig, men det är härligt att se henne njuta av det!

För mig var veckans höjdpunkt snorkling i Röda havet, helt fantastisk upplevelse! Och träningen såklart, med de toppenfina tjejerna Hanna och Rebecca. Deras vardag kan man följa mer på egyptfitness.blogg.se :)

Nu är det sovdags för mig, jag är fortfarande trött efter semestern ;) hoppas på en lika härlig vinterdag imorgon, då ska vi fortsätta leka i snön med Alice julklappar - skidor och bob! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar