måndag 16 februari 2015

Sportlov

Idag började sportlovet! Och med det så flög störstkusinen B upp från Skåne till oss :) Storkusin E var också hos mormor så de hämtade en lycklig Alice tidigare från dagis. Tjejligan på g! Trots snålblåst så var vi ute ett par ggr på eftermiddagen. Först bus i trädgården, snöbrottning går finfint det!

Nästa vända gick vi till skolgården. Alice har helt plötsligt lärt sig att ta fart på gungan själv! Bara sådär så knäckte hon den nöten liksom :)
Sen gick vi vidare till kullen. Nu med betydligt mycket mer is än vad det har varit tidigare i vinter, men det gjorde inget för det var perfekt att åka stjärtlapp på :) ja, inte jag då, men tjejerna åkte för fullt :) även den tekniken snappade Alice upp fort!

Imorgon får lillfia gå på dagis på förmiddagen, sen blir det kusinlek igen! Eventuellt skridskoåkning, eller klättercentret, eller Fyrishov, eller ja vad vi känner för! :) själv hoppas jag på att min kära PT ska vara frisk så att det blir cirkelträning imorgon kväll. Det var länge sen nu känns det som, eller ja, typ 9 dagar. Men det känns som en halv evighet ju! ;) det här med träning är verkligen beroendeframkallande :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar