måndag 20 maj 2013

En konstig känsla...

Ikväll sitter jag i soffan och har INGET JAG MÅSTE PLUGGA! :-O Det känns verkligen hur konstigt som helst... Jag är typ klar snart ju. I torsdags gjorde jag min sista dag på Bring. Det har varit slitigt med pendlandet, men jag har lärt mig massor! I fredags skickade jag in min slutrapport till läraren och idag gjorde jag den presentation av rapporten som ska göras på skolan på fredag. Det enda jag har kvar är att finslipa vad jag ska säga så mamma ska få lyssna lite här någon dag ;) Kommande torsdag och fredag är det redovisningar för hela klassen, sen är det bara examen kvar! :D

Tiden fram till examen ska varvas med att söka jobb och att bara njuta av sommaren. Jag ska ägna mig lite extra åt Wille och ta långa ridturer i den härliga naturen, eller bara sitta i hagen med honom och mysa.  Här om dagen hittade jag honom högst upp i hagen, på en av gravkullarna, omgiven av vackra backsippor. Försommaren är verkligen underbar!
(Bilden är inte tagen i hagen, men backsipporna är lika vackra :))

Jag ska försöka hjälpa mormor i trädgården också. Ärligt talat så har Alice varit mycket bättre på det än vad jag har på sistonde, men det ska bli bättring! Visst är de fina tillsammans? Hon är verkligen så stor nu min lilla tjej. Vill hjälpa, göra och förstår så mycket! Och för mormors skulle är jag glad att hon äntligen fått ett barnbarn som verkar dela hennes trädgårdsintresse. Hoppas bara att det håller i sig ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar