tisdag 18 juni 2013

Utlovade tårtor!

Jag har varit trött både i helgen och nu i början av veckan, och är det fortfarande, så det blir bara ett kort inlägg med lite tårtbilder idag. Får ta steg för steg med innehåll en annan gång, typ en regnig dag ;) Eller kanske förbereda tidsinställa tills midsommarhelgen? Får se om jag orkar vara så duktig ;)

Men men, två kalasgoda tårtor blev det i fredags, bildbomb kommer här!Personligen tycker jag att jordgubbsmyran blev underbart söt, och effekten i regnbågstårtan var fantastisk! Men nästa gång gör jag den med tynnre bottnar och mer fluff emellan.

Snart väntar ännu en midsommar i Ornöviken :) Det blir fjärde året där för oss, men bara tredje som vi är med på det gemensamma firandet. I år ska faster + sambo också vara där, det kommer nog Alice att gilla :) Vi ska dessutom stå för lunchen på midsommar. Har köpt en varmrökt lax och ska hitta på nåt kul med den :) Men innan midsommar har vi ett par dagar hemma att beta av, och morgondagen inleds med lite extrajobb på Rödmyran! De har planeringsdag och akut vikariebrist så jag rycker in. Det ska bli riktigt kul! Men det är nog bäst att sova snart så att jag orkar hela dagen där med alla underbara ungar 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Visst är den? Jag lovar att återkomma med fler bilder + recept när orken kommer ;)

      Radera