tisdag 30 oktober 2012

Dag 100 - Utmaningen avklarad!

Träning: Nästan 5,5 km stavgång på 55 minuter! \o/ Höll tempot uppe trots att det var riktigt halt ute, ramlade till och med en gång.
Mat: Bra matdag :)
Sammanfattning: Utmaningens sista dag och jag har jobbat riktigt bra med skolarbetet och genomförde min träning som bestämt. Bra dag, jag är nöjd med mig själv! :D


Sammanfattning av metod och totalt:

 • Varje kväll ska jag ta mist 10 minuter framför tv'n till att träna magen med plankan och benlyft. Detta gjorde jag mycket i början men det kändes inte bra för min kropp så jag la ner den delen.
 • Innan läggdags så ska jag ta en runda i lägenheten och plocka undan det som skräpar. Det tar inte tid men tar emot. Har gjorts enbart sporadiskt, den delen måste jag fortfarande bli bättre på!
 • Jag ska försöka begränsa mitt ätande till bara en portion, jag behöver inte mer! Ibland har jag till och med dragit ner för mycket på maten. Jag hoppas att det har gett nåt resultat!
 • Rutiner rutiner rutiner! Både för mig och för dottern. Dagisstart för dotter och skolstart för mig hjälpte mycket. Vi är båda lugnare inombords när vi har koll på hur veckan är.
 • När skolan startar ska jag försöka utnyttja lunchrasterna till promenader eller att göra läxor/läsa på extra för att slippa göra sånt hemma. Promenad har genomförts ibland men skolarbete på lunchen har jag gjort desto mer :)
 • Ska rida ordentligt fler dagar i veckan. Försöka träna regelbundet för tränare, får både min och hästens skull! Tränade för tränare i slutet av sommaren men har inte hunnit sen skolan startade. Däremot så har min rid"moral" ökat så jag rider mer, längre och intensivare varje gång. Det märks som en positiv skillnad hos både mig och hästen :)

De här 100 dagarna har gett mig så enorm mycket mer än vad jag trodde från start. Att jag skulle stavgånga flera km på kvällarna hade jag skrattat åt för några månader sen, och nu längtar jag ut från soffan :) Det här har verkligen varit en bra start på min livsstilsförändring! :)

I övrigt idag har jag bara skrivit idag, men fått ganska mycket gjort :) I morgon väntar ännu mer skrivande, en sväng till stallet, LIA-ansökan till Rusta ska skrivas och skickas och sen ska vi på födelsedagskalas för en av M's kusiner :) Bäst att sova nu då så att jag orkar med allt! :P

2 kommentarer:

 1. Grattis till målgång!

  Det har varit givande och peppande att ingå i gruppen och jag kommer att fortsätta med träningen. 100 dagar är en start, det är ett steg i rätt riktning.

  SvaraRadera