måndag 8 oktober 2012

Dag 78 - Dressyr och distingsmarknad

Träning: Red ett dressyrpass på drygt 40 minuter och sen gick jag ner till torget med Alice i vagn, knallade omkring på marknaden och gick hem. Tror det blev drygt 3 km promenad.
Mat: Sådär matdag :/
Sammanfattning: En ganska bra dag men skönt väder och nya skor inhandlade :)

Idag tänkte jag att Wille och jag skulle vara lite dressyriga så jag klädde på kandaret för första gången på länge och red iväg till stubbåkern :) Skritten var riktigt bra när jag skärpte till mig. Gjorde lite bakdelsvändningar för att få ihop samlingen och aktivera bakdelen. Galoppen blev också bra efter lite jobb. Red lite i förvänd galopp och tränade på byten och så länge han inte taggade till för mycket så gick det bra. Traven däremot är katastrof just nu :( Antingen så får jag till samlingen och takten men då går det i lustempo utan energi. Får jag däremot till ett bra tempo med vettig energi så tappar jag takten och samlingen och allt känns bara springigt. *suck* Jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Får se vad Ida tycker när hon suttit på honom också. Men han var fin iaf, kolla! ♥


När jag hämtat Alicen på förskolan så åkte vi till mormor & morfar för att lämna bilen där och ta vagnen och knalla ner på torget där det är distingsmarknad. Men vi började med att möta upp mormor och gå in i Kvarnen eftersom vi båda hade ärende på apoteket. Sen gick vi förbi en skoaffär med rea och vips så var jag med nya walkingskor! Jag har inte hört talas om märket förr men skorna är sköna och jag hoppas att de ska funka för mig :) Slutpriset landade på 349:- också, det kändes helt ok :)


Vidare på marknaden sen så fortsatte shoppingen och vi fick tag i precis det vi var ute efter :) Fårskinnstossor (200:-) och vantar (50:-) till Alice att ha på sig när hon sover ute i vinter och så mintkyssar och munkar såklart :)

Närbild på tossorna.

Alice var inte jättesugen på att posera med dem...

Men det gick bra att ha dem på sig när man kollar på Pippi ;)

Till sist måste jag ju bjuda på en bild på sötungen i sin vagn på hemvägen ♥Väl hemma ikväll så somnade hon som en stock i min famn, hann knappt natta henne! Jag och M är också trötta som attan så vi slöar i soffan en stund tillsammans med Doctor Who innan läggdags :)

2 kommentarer:

  1. Snyggt med kandar! Och skorna verkar vara ett fynd :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett rundsytt kandar från Hansbo, jag älskar det! Lite korta tyglar bara men det blir nog bättre när de mjuknat lite mer. Och jag hoppas verkligen att skorna funkar! Jag längtar efter att testa dem, trots att jag har lovat mig vilodag ;)

      Radera