tisdag 14 augusti 2012

Dag 23 lugn och fin...

Träning: Ingen ridning själv idag, bara lite engagemang som "tränare" för tjejen som provred för att bli medryttare. För att kompensera lite tog jag sen dottern i vagnen och promenerade en liten omväg hem från mina föräldrar så det blev ca 1,6km vagnpromenad på 19 minuter. Och sen träningsprogrammet som vanligt.
Mat: Ok matdag med tre vettiga måltider.
Sammanfattning: En lugn och lagom ansträngande dag :)

Provridningen gick jättebra så nästa vecka testar vi så Ida tar Wille själv två dagar :) Det känns jättebra faktiskt :) Wille var på lagom inställsamt humör så han gjorde som han skulle, men gav ingenting gratis och gjorde Ida fel så släppte han. Enormt nyttigt för henne som ryttare och när hon hittade mer knappar som jobbade han jättefint!

I övrigt så har Alice varit en gnällspik idag. Eller, det började redan i natt. Hon var vaken mellan 3:40 och 5, ca, och när hon var hos mormor på förmiddagen hade hon mest haft hyss för sig. Jag hoppades att det skulle vända efter middagssovningen men nä, det var bara gnälligt. När M kom hem hade hon som tur var gaskat upp sig så han fick mysa lite med henne ♥ Nu ska jag bara slappa på soffan resten av kvällen och hoppas på att Alice sover hela natten i lugn och ro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar