onsdag 22 augusti 2012

Dag 31 - En hel månad nu ju!

Träning: 3,7 km ridning på 40 minuter i barbackapadden. Red lätt (utan stigbyglar) i all trav. Svettigt! Har sen iaf googlat fram nya övningar, gör nytt program i morgon!
Mat: Bra matdag! Speciellt när jag själv lagade middag på färsk rödspettafilé och det blev jättegott! Jag brukar vara kass på att laga fisk, och att tycka om det själv.
Sammanfattning: En bra dag igen! Och det slog mig nu att en hel månad är avklarad. Najs!!

Alice och jag knallade till dagis som vanligt i morse och hon hoppade in i det som ingenting på en gång. Efter ca 25 minuter behövde hon ett blöjbyte så då passade jag på att säga hejdå och gå. Det var inga problem och när jag kom tillbaka på eftermiddagen så blev hon glad och sa hej men fortsatte bara att leka ändå. Så som en av fröknarna sa: "Hon är nog färdiginskolad nu" :) Så i morgon ska jag bara lämna och gå ganska direkt eftersom hela dagis ska på utflykt till Gunstaparken. Vad i hela fridens namn ska jag roa mig med hela dagen tro? :P Ida ska ju rida Wille så jag är "fast" i stan. Funderar på att promenera till mormor, hämta min cykel och sen cykla till Ö&B och Ikea. Får se om mormor vill haka på :) Men det är lite sådär ändå, jag borde vara i närheten om Uppsalahems rörmokare behöver nåt när de kommer, vilket jag hoppas att de gör! Vår toa har nämligen slutat fylla upp vatten så det går inte att spola... Jag åkte till mormor och hämtade en hink idag så att vi iaf kan "spola" manuellt. Kan ju hoppas på att vi får en ny toa, då slipper vi kanske den bruna beläggningen längst ner, men jag vågar inte ropa hej än... Men, som sagt, hoppas kan man! :)

2 kommentarer:

 1. Inte för att spoilera dina förhoppningar men gissningsvis så är problemet lätt fixat i mekaniken som sköter insläppet av vatten.

  Kan ju dock hoppas att det är ett större problem så ni får en ny toalett :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jopp, det var bara flottören så det är lagat nu. Attans! ;)

   Radera